magazin muzica ~ echipamente profesionale de sunet ~ efecte de lumini ~ instrumente muzicale ~ accesorii ~ echipamente DJ

Cautare in catalogul de produse:  
Microfoane cu fir microfoane fara firAmplificatoare audio profesionaleBoxe audio profesionale, boxe active, boxe pasiveClape si claviaturi, instrumente cu clapeChitare electrice, chitare acustice, chitare bassEchipamente DJ: casti dj, mixere, turntable, playereViori, viole, contrabasStative pentru instrumente, stative partituri stative microfoane
 
 

Politica de confidentialitate

S.C. Cryton S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


S.C. Cryton S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Cryton S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.


Furnizarea datelor personale catre S.C. Cryton S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza sa de date. In cazul stergerii datelor personale din baza de date utilizatorul trebuie sa accepte faptul ca nu va mai avea acces ulterior la istoricul comenzilor efectuate. Este posibil ca anumite date personale sa nu poata fi sterse definitiv, din motive ce tin de functionarea firmei si reflectarea in contabilitate a istoricului vanzarilor.
 

 
 
 
Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol
 

 
Oferte speciale
 

 
Informatii, utile


Asiguram transport gratuit
in tara pentru comenzi in valoare de cel putin 300 RON. [detalii]


La sediul magazinului Cryton beneficiati gratuit de consiliere de specialitate pentru configurarea sistemelor audio si a efectelor de lumini.
Magazin muzica Cryton Cluj - instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini

 
Magazin de echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini, DJ, instrumente muzicale si accesorii
Cluj-Napoca, str. Caracal nr. 21A
Telefon
: 0728-130484Vodafone, 0372-926994Vodafone
Email: magazin@cryton.ro