magazin muzica ~ echipamente profesionale de sunet ~ efecte de lumini ~ instrumente muzicale ~ accesorii ~ echipamente DJ

Cautare in catalogul de produse:  
Microfoane cu fir microfoane fara firAmplificatoare audio profesionaleBoxe audio profesionale, boxe active, boxe pasiveClape si claviaturi, instrumente cu clapeChitare electrice, chitare acustice, chitare bassEchipamente DJ: casti dj, mixere, turntable, playereViori, viole, contrabasStative pentru instrumente, stative partituri stative microfoane
 
 

Mixere audio

Mixere audio: definitie


Mixerul audio este un aparat care realizeaza multpilexarea semnalelor de la diferite surse deci insumarea lor intr-un singur semnal care va fi transmis mai departe catre restul aparatelor din linia audio. Calitatea mixerului audio influenteaza in foarte mare masura calitatea sunetului final deoarece el functioneaza si ca un adaptor de impedanta si trebuie sa fie construit in asa fel incat sa poata prelua semnale audio de la surse de semnal cu impedante de iesire diferite, care se incadreaza intr-o anumita plaja de valori.


Mixer audio Allen&Heath
Mixer audio Allen&Heath PA 12


Mixerul audio: sfaturi pentru achizitionare


Fie ca sunteti la primul mixer audio pe care doriti sa il achizitionati, fie ca doriti sa va schimbati mixerul audio pe care il aveti cu un mixer audio mai bun, trebuie sa tineti seama de cateva sfaturi si detalii inainte de a trece la achizitionarea unui mixer audio.


Exista pe piata o gama foarte variata de mixere. In oferta magazinului nostru veti gasi atat mixere audio de inalta fidelitate Allen&Heath care ofera posibilitati multiple de reglaj a plajelor de frecvente, a vocilor, etc. cat si mixere mai ieftine insa de foarte buna calitate cum sunt mixerele Yamaha - de ex. modelul de mixer audio MG 102C care are avantajul unui compresor integrat pe canalele de microfon.


Modele de mixere audio


Variantele mai ieftine de mixere audio sunt mixerele audio analogice. Acestea permit reglaje mai simple dar sunt suficiente celor care nu au nevoie de prea multe canale de sunet. Mixerele audio digitale sunt mai complexe si functionarea lor se bazeaza pe layere unde se pot configura substraturi si grupe de instrumente sau voci care pot fi reglate individual. 

 
 
 
Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol
 

 
Oferte speciale
 

 
Informatii, utile


Asiguram transport gratuit
in tara pentru comenzi in valoare de cel putin 300 RON. [detalii]


La sediul magazinului Cryton beneficiati gratuit de consiliere de specialitate pentru configurarea sistemelor audio si a efectelor de lumini.
Magazin muzica Cryton Cluj - instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini

 
Magazin de echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini, DJ, instrumente muzicale si accesorii
Cluj-Napoca, str. Caracal nr. 21A
Telefon
: 0728-130484Vodafone, 0372-926994Vodafone
Email: magazin@cryton.ro