magazin muzica ~ echipamente profesionale de sunet ~ efecte de lumini ~ instrumente muzicale ~ accesorii ~ echipamente DJ

Cautare in catalogul de produse:  
Microfoane cu fir microfoane fara firAmplificatoare audio profesionaleBoxe audio profesionale, boxe active, boxe pasiveClape si claviaturi, instrumente cu clapeChitare electrice, chitare acustice, chitare bassEchipamente DJ: casti dj, mixere, turntable, playereViori, viole, contrabasStative pentru instrumente, stative partituri stative microfoane
 
 

Despre noi

Magazinul de muzica, instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet si lumini Cryton din Cluj Napoca va sta la dispozitie cu o gama larga de produse din domeniul muzical, audio profesional / semiprofesional si al efectelor de lumini.


Din noiembrie 2009 magazinul Cryton preia comenzile dvs. si online prin intermediul acestui site web. Situatia stocurilor de instrumente muzicale si accesorii prezentate in magazinul online este actualizata zilnic, insa pentru siguranta dvs. va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a face comanda online. Operatorii nostri de vanzari online va vor contacta oricum prin telefon dupa ce trimiteti comanda pentru a va confirma disponibilitatea produselor din comanda dvs.


In general oferta magazinului nostru de muzica se axeaza pe satisfacerea nevoilor clientilor care trec pragul magazinului si cauta produse de buna calitate si in acelasi timp ieftine. Avand in vedere situatia specifica a pietei de muzica locale si conjunctura economica actuala urmarim acoperirea nevoilor clientilor prin produse cu un raport calitate / pret cat mai bun.


De exemplu, cu siguranta ca aproape toti clientii nostri si-ar dori niste boxe audio profesionale sau semiprofesionale produse de firme mari precum Dynacord sau Electrovoice (ex. boxele audio D12-3 sau D15-3 de la Dynacord), insa pentru uzul personal de zi cu zi sau pentru DJ-ii care sunt la inceput de drum si care incearca sa intre pe piata sunt potrivite si alte variante de boxe audio care ofera o calitate suficienta a sunetului.


DJ-ii care au nevoie de echipamente de sonorizare pentru evenimentele la care sunt invitati (majorate, nunti, chefuri, etc) isi cumpara de obicei boxe care nu necesita investitii majore. Noi le oferim variantele cele mai ieftine ca pret si la un nivel calitativ suficient de bun pentru activitatea pe care o desfasoara, de ex. boxe audio T-Box. Aceste boxe audio sunt potrivite genului de muzica preamplificata (din surse oferite de CD playere, turntable, etc ).


Pentru clientii care au nevoie de echipamente de sunet mai performante si sunt dispusi sa investeasca sume mai mari in echipamentele de sonorizare, sau pentru cei care canta live in formatii vocal-instrumentale noi le recomandam variante de echipare profesionale sau semi-profesionale si ii ajutam sa isi configureze echipamentele de sunet si de lumini.


Va asteptam la magazinul nostru de muzica pentru a va oferi consultanta tehnica gratuita, sfaturi si recomandari pentru alegerea sistemelor de sunet sau de lumini pe care le doriti!

 
 
 
Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol
 

 
Oferte speciale
 

 
Informatii, utile


Asiguram transport gratuit
in tara pentru comenzi in valoare de cel putin 300 RON. [detalii]


La sediul magazinului Cryton beneficiati gratuit de consiliere de specialitate pentru configurarea sistemelor audio si a efectelor de lumini.
Magazin muzica Cryton Cluj - instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini

 
Magazin de echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini, DJ, instrumente muzicale si accesorii
Cluj-Napoca, str. Caracal nr. 21A
Telefon
: 0728-130484Vodafone, 0372-926994Vodafone
Email: magazin@cryton.ro